Selecteer een pagina

De Opleiding Genezend Tekenen

is een lichaamsgerichte, psychotherapeutische, creatieve en communicatieve vorm van kunstzinnige therapie, waarbij de hersensynchronisatie, motoriek en de zintuigen volop meedoen. Genezend tekenen biedt diepgaande tekenprocessen aan op het gebied van zelfonderzoek, bestaansrecht en verwerken van verliezen en oud zeer. Het helpt jezelf weer vernieuwen en bewust worden van je kwaliteiten, blinde vlekken, overtuigingen en valkuilen.
De tekening is een projectieveld van onze ervaringen en de verbeelding. Via de motoriek wordt als het ware informatie opgehengeld en zichtbaar gemaakt en de specialist helpt dit vertalen door de informatie te bevragen. De tekening wordt gelezen in kleur, interactie, energie, symboliek en tijd en ruimte, hulp en beproeving, kracht en zwakte én het medicijn. – Het doel is altijd opheldering ervaren van wie je bent in je authentieke zelf.

Zie nadere informatie over de studiejaren in het menu bovenaan, de Studiegids 2018 Opleiding GenezendTekenen en CreatieveCommunicatie  of via de volgende snelkoppelingen:

     1ste studiejaar – Basistraining       2de studiejaar – Basistraining
3de jaar HOLISTISCH COACH BEELDEND       3de jaar HOLISTISCH TEKENDOCENT
4de jaar HOLISTISCH TEKENTHERAPEUT

Bezoek ook onze website:   www.creatievecommunicatie.org   en onze webwinkel: www.klank-en-vorm.eu

Inschrijven kunt u zich via:  www.kolam.nl