Selecteer een pagina

De thema’s van de Opleiding Genezend Tekenen en Creatieve Communicatie zijn vanaf 2020 samengevoegd om de student een maximum aan studiemateriaal te bieden waardoor je zowel met volwassenen en/of met kinderen kunt werken.
STUDIEDUUR: Tekendocent/Kindertekendocent – 2 jaar. Coach beeldend/Kindercoach beeldend – 3,5 jaar. Tekentherapeut/Kindertekentherapeut – 4 jaar.
Zie nadere info:   De Opleiding vanaf 2020     en de lesroosters: – Lesroosters 2020

De Opleiding Genezend Tekenen

is een lichaamsgerichte, psychotherapeutische, creatieve en communicatieve vorm van kunstzinnige therapie, waarbij de hersensynchronisatie, motoriek en de zintuigen volop meedoen. Genezend tekenen biedt diepgaande tekenprocessen aan op het gebied van zelfonderzoek, bestaansrecht en verwerken van verliezen en oud zeer. Het helpt jezelf weer vernieuwen en bewust worden van je kwaliteiten, blinde vlekken, overtuigingen en valkuilen.
De tekening is een projectieveld van onze ervaringen en de verbeelding. Via de motoriek wordt als het ware informatie opgehengeld en zichtbaar gemaakt en de specialist helpt dit vertalen door de informatie te bevragen. De tekening wordt gelezen in kleur, interactie, energie, symboliek en tijd en ruimte, hulp en beproeving, kracht en zwakte én het medicijn. – Het doel is altijd opheldering ervaren van wie je bent in je authentieke zelf.

Zie nadere informatie over de studiejaren in het menu bovenaan of via de volgende snelkoppelingen:

     1e studiejaar – Basistraining       2e studiejaar – Basistraining
3e jaar HOLISTISCH COACH BEELDEND       3e jaar HOLISTISCH TEKENDOCENT
4e jaar HOLISTISCH TEKENTHERAPEUT

Bezoek ook onze webwinkel: www.klank-en-vorm.eu

Inschrijven kunt u zich via:  www.kolam.nl