Selecteer een pagina

Via onze webwinkel  https://www.klank-en-vorm.eu   kunt u bestellingen plaatsen van:   de 10 GEOMETRISCHE SJABLONEN met werkboek in bedrukte doos, de 42 MANDALA’s om in te kleuren, de Beeldverhalen en de DVD’s van Lisa Borstlap.

AKTIE > Mandala set in metallic envelop:      > MANDALA SET <   van  € 9,- voor € 7,50

42 mandala’s – losse set op 200 gram aquarelpapier ( 20×20 cm ) Deze 42 mandala’s hebben thema’s voor kinderen, pubers en ouderen. Vanaf 10 sets 10 % korting – kortingscode invullen: 42M-LS-LB-K

Posters van klank-resonantie in water, of op canvas of aluminium, de DVD  ‘Message of Sound’  en CD’s van Danny Becher, Verder zijn er een aantal Steen-objecten van Danny Becher en muziekinstrumenten. Deze moeten wel in Zutphen afgehaald worden.

Tijdens uw bestelling heeft u de mogelijkheid via iDEAL direct te betalen. Na ontvangst van uw betaling worden de producten binnen 24 uur verzonden.

Heeft u vragen, dan kunt u via  CONTACT op onze webwinkel en mail sturen.

TEKENTHERAPIE werkboek in onze webwinkel

www.klank-en-vorm.eu

 

Tekentherapie en Dementie – Werkboek

Lisa Borstlap en Tonny Mastenbroek

te bestellen via onze webwinkel

www.klank-en-vorm.eu

NIEUW – luisteren naar:      LICHT en STILTE  meditatie’s van- en ingesproken door Lisa Borstlap 

Alleen als download leverbaar !  Volg deze snelkoppeling:    

‘Om je eigen Licht en Stilte te versterken en daarmee alles wat je los wilt laten geen aandacht meer te geven’.  –  Lisa 

LICHT en STILTE  –  Meditatie’s van- en met Lisa Borstlap 

KUNSTEDUCATIE – 42 Mandala’s om in te kleuren – op 200 gram aquarel-papier in metalen doos
Deze 42 mandala’s hebben thema’s voor kinderen, pubers en ouderen, Kleur ze in met kleurpotlood, verf of grafisch met fineliners. Sommigen hebben ruimte voor tekst: gedicht, boodschap of wens.
Zie de folder: 42 Mandalas-Lisa Borstlap

Zie de promotie film:  https://www.youtube.com/42 Mandala’s van Lisa Borstlap

De Geometrische Sjablonen met werkboek, en DVD’s van Lisa Borstlap

GEOMETRISCHE SJABLONEN          DVD’S

Lisa Borstlap’s GEOMETRISCHE SJABLONEN in een mooie doos en met het werkboek van 60 bladzijdes zijn nu te bestellen via onze webwinkel: www.klank-en-vorm.eu   Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid direct met iDEAL te betalen.
Zie nadere informatie: Lisa Borstlap -10 Geometrische sjablonen  De Sjablones zijn ook te koop in de school-winkel.

DVD’s van Lisa Borstlap

DVD’s van LISA BORSTLAP zijn te bestellen via onze webwinkel: http://www.klank-en-vorm.eu
> met iDEAL betalingsmogelijkheid – verzending binnen 24 uur <  of afhalen in de schoolwinkel.

Het zichtbaar maken van klank is een onderdeel van de activiteiten van Danny Becher. – Wanneer water d.m.v. klank in resonantie verzet wordt trilt de wateroppervlakte. Door het belichten van de wateroppervlakte wordt het licht gereflecteerd en het trillingspatroon van elke klank wordt zichtbaar. Afhankelijk van de frekwentie, de toon, muziek of klank die op het water inwerkt, vormen zich symmetrische trillingspatronen, ook wel mandala genoemd, of bij sommige klanken ontstaan asymmetrische figuren. – Elke frekwentie, muziek of klank heeft zijn eigen beeld.  Dit is ook afhankelijk van de dynamiek ( geluidssterkte ) van de aangeboden klank.  –  Zie meer klankbeelden op www.cymatic.nl